Pedofila symboler

04Okt09

Det här dokumentet  (med de beskrivna symbolerna) säger man på wikileak har läckt ut från FBI. FBI dokumentet är daterat 31 januari 2007  och den innehåller bilder på idag ökända pedofilsymboler. Pedofilerna använder dessa symboler för att manifestera vilka de är men även för att de ska ”känna igen varandra”.

Det här är logon för BL-Boy Lovers. Man har upptäckt mynt med Boy Lover  symbolen instansad och de använder smycken med ”sina” symboler :

bllo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Här är symbolen för GL-Girl Lovers:
  
glll
 
Och här symbolerna för CL-Child Lover. Det som var nytt för oss var att det fanns speciella symboler för pedofiler som är nätaktivister: 

 cll

 

 

 

 
 Symbolen nedan står för BL (boy lovers) på nätet. Någon form av kännetecken på att de är aktiva på nätet i BL grupper:
blnn 

Källa: http://88.80.16.63/leak/FBI-pedophile-symbols.pdf

Symboler verkar ha en stor betydelse för pedofiler och det kan man förstå eftersom de knappast kan kommunicera sin störning på annat sätt än genom symbolik som bara andra pedofiler förstår. Med tanke på nätet och att flera av deras symboler numera är allmänt kända så har de säkert utvecklat nya.

Pedofilen Amorso som tillsammans med andra svenska pedofiler på nätet comongroundförsöker framställa sig som snälla och ofarliga pedofiler.  Han är samma pedofil som brevbärarpedofilen som polisen grep för några månader sedan i Norrköping, för ofredande av barn. Här berättar han iaf förra sommaren på pedofilen Alex blogg om en av pedofilsymbolerna som  han låtit göra ett smycke av. Länk till en kort sammanfattning om dessa  två pedofiler här.

Det finns mer att läsa om det bland annat här . Står även om andra företeelser kopplade till dom. Som deras GL och BL dagar. Högtidsdagar då de firar sin störning. Sen finns den här amerikanska sajten ”Perverted Justice” som bland annat hjälper polisen att fånga nätpedofiler. I USA hängs dessutom dömda pedofiler ut som ett skydd för allmänheten. Tillägg: Tydligen är det svårt att nå sajten Perverted Justice från Europa. På grund av nätattacker de utsatts för har de varit tvungna att begränsa tillgången.

Uppdaterad 091008: De har även pamfletter och flyers de vill sprida. Några finner man på sajten newgon som även har pedofilernas manual, det Stencilvill säga debattguiden där dom kan hämta argumentationstips. Ja, alltså hjälp för att förklara för sådana som oss att barn inte far illa av ”sex” med vuxna vilket i praktiken innebär att barn inte far illa av våldtäkter eftersom sex med minderåriga är våldtäkt.

 Syftet med deras propaganda är naturligtvis att få oss och tro att äkta pedofiler kan ha (och b S4ö r ha för barnets skull)  sex med barnen. För enligt dessa äkta pedofiler , till skillnad från de  självcentrerade pedofilerna, skadar dom inte barnet vid ”sex”. De anpassar nämligen sitt sex med barnet efter dennes nivå. Att forskning och studier visar att barn tar skada av ”sex med vuxna” kommer aldrig fastna eller sjunka in i deras medvetande och det är det som gör dom så farliga.

barnfarinteillaDetta är skrivet av så kallat ”äkta” pedofiler. Barnkära pedofiler som inte vill skada barn, det är pedofiler med den gemensamma grundsynen att det går att ha ”sex med barn” utan att de tar skada. Och de menar även att barn behöver det. De kämpar för de förtryckta barnens skull, de kämpar för barnens sexuella frigörelse.   Propagandaspridningen utgår från att på olika sätt få samhället att ”förstå” det.  Men först måste samhället börja acceptera pedofili som en läggning vilken som helst och inse att pedofilerna har samma rättigheter som de homo och heterosexuella.   Zoofilerna för samma kamp men inte lika intensivt. Svårt att säga hur det är med nekrofilerna  (sexuellt attraherade av lik) och infantofilerna (sexuellt attraherade av spädbarn). Deras gemensamma nämnare är att de ska ha rätt att få leva ut sin sexualitet på samma villkor som homo och heterosexuella.

Den största delen av världens befolkning förlitar sig idag till fakta och studier som säger att barn far illa och oftast skadas för livet av sexuella övergrepp. Detta v e t man. Det är dock något som pedofilerna inte fäster någon större värde på då de förklarar denna ”missvissande” forskning med att de barnen blivit utsatt för förövare och inte  ”haft sex med en pedofil” . Det bör poängteras att många av de förövare som utsätter barn för övergrepp de facto är just sådana som kallar sig själva för ”äkta” pedofiler. Ännu viktigare är att barn inte bryr sig om vad förövarna kallar sig eller hur de går tillväga. Barn tar helt enkelt skada av att bli utsatta för övergrepp och detta v e t man.

About these ads


Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 50 andra följare

%d bloggers like this: