Vem varnade kapten klänning?

28Jan10

Den höga polischefen vi skrev om i förra inlägget blev enligt Leif GW varnad i höstas om att något var på gång mot honom. 

Leif GW kan inte se något annat skäl till att kapten klänning sa upp sig från sin tjänst på rikspolisstyrelsen och därmed blev av med en inkomst på 70 000 kr/månad. Vem kollar upp den vänskapskorruptionen?

/…/GW filosoferar vidare och säger att Lindberg måste ha blivit varnad om att man var honom i hälarna.
- Han hade en väldigt bekväm ställning där han satt på rikspolisstyrelsen. Han måste i alla fall fått in 70 000 kronor i månaden. Jag tyckte väl att det var konstigt att han gick i pension helt plötsligt. Någon jävel måste ha varnat honom i höstas. Läs hela artikeln med GW i ment här.

I övrigt är polischefen begärd häktad. Föga förvånansvärt dyker det upp nya kända namn i utredningen och det är väl det som är orsaken till ”tystnaden” som omgärdar utredningen. /…/Utredningen mot den förre polischefen väntas växa och gälla flera män som utnyttjat unga kvinnor sexuellt. I härvan finns, enligt vad TT erfar, flera män som köpt sex eller tvingat till sig sex av prostituerade. Åtminstone en av kunderna ska vara mycket känd och det var namnen på de kända personerna som fick polisen att reagera/…/. Länk

Kanske dags att regeringen tillsätter en haverikommission som utreder och tar reda på vilken skada denna polischef samt andra domare, nämndemän, poliser mfl inom rättsväsendet åsamkat allmänheten i sitt tjänsteutövande.  Är det den här typen av ”tjänstemän” vi kan tacka för att knappt några förövare blir fällda

Det här handlar om män som förgriper sig på minderåriga som köper sex av unga. Män som inte har någon som helst respekt för vare sig barn eller lagstiftning dessutom är det män som själva representerar lagstiftaren! Det börjar bli nog nu!!

Tillägg: PI fortsätter skriva om den förra länspolismästaren. Följ inlägget här.

Tillägg II: Den föredetta länspolismästaren tycks ha ingått i ett sexnätverk men om det rör sig om minderåriga barn så brukar det väl kallas pedofilring och inget annat!

About these ads


3 Responses to “Vem varnade kapten klänning?”

 1. 1 Flugan

  Ja detta är helt sanslöst ang fd polischefen.
  Rikspolischefen, kommer inte ihåg nu vad han heter men han sa på nyheterna igår att: ”DET ÄR ETT SVEK MOT ALLA OSS INOM POLISEN. Det var några upprörda röster igår. Men jag saknar en mening från dessa poliser och chefer att det även är ett svek mot offren, anhöriga till offren, svek mot samhället, men just orden ATT DET ÄR ETT SVEK MOT OFFREN, saknar jag. Hela tiden ligger fokus på polisen som myndighet, att varje gång det händer något så är det synd om övriga i poliskåren. Offren glöms bort hela tiden. Jag skulle bli lite glad om de någon gång kunde nämna alla dessa offer som inte får upprättelse. Men det kommer de väl aldrig att säga.

  Jag tycker det är helt rätt att efterfråga en haverikommission som ni gör här, en kommission som utreder varje enskilt fall där förövaren fått gå fri.

  Ja listan fylls på allt eftersom och det tar nog inte slut än på ett tag. Får ju inte glömma bort den rättegång som var den 12 jan nu i år, där en kunglig livvakt misstänktes för våldtäkt och där SÄPO förvarnade gärningsmannen innan polisen kom fram till brottsplatsen.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6413213.ab

  Hur många gånger har det sett ut så här, att det förvarnas innan polisen kommer till plats? Tro fan det att som det står i artikeln att gärningsmannen både hinner hota, ”göra det mysigt” och sopa undan eventuella spår od, en hotad person säger inget.
  Hela rättsväsendet håller på att rasa!
  Mvh
  Flugan

  • Man blir mållös över både handliingar och reaktioner. Det här visar att det i vanlig ordning är ”alla andra” det är tragiskt för. Det förövarna gjort mot brottsoffren nämner man knappt, än mindre reflekterar man över brottsoffrens utsatta situation. Att bli våldtagen och dessutom av en person inom rättsväsendet, en h ö g t uppsatt person…ja..det saknas ord.

   Det är en fullständig katastrof att rätttssystemet inte kan tillvarata brottsoffrens intressen, att de inte lyckas döma förövare och ge brottsoffren upprättelse men när sådant här uppdagas förstår man bättre varför.

   En sanningskommission, haverkommission…vad som helst. Men det är dags att politikerna gör något nu. Detta är inte en liten bagatellartad förseelse och det är inte första gången det händer och fler fall lär dyka upp. Det här är en sjukt störd subkultur där högt uppsatta ägnar sig åt våldtäkter på barn och förnedring av unga som säljer sex…………………………..

   Det här är sannolikt toppen av ett isberg och ansvaret ligger på politikerna och beslutsfattarna.
   mvh Suspicio


 1. 1 Haverikommission…eller nåt! « Suspicio

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 50 andra följare

%d bloggers like this: