Nuri Kino en hjälte redan 2002 då han infiltrerade pedofila nätverk

21Maj11

Nuri Kino – en av Sveriges mest prisbelönta journalister - har släppt en bok: Den svenske gudfadern. Nuri Kino tillhör vad vi anser vara kategorin: modig journalist med både mod, rättspatos och integritet. Han räds inte gå sina egna vägar och kan inte anklagas för att följa strömmen. Han personifierar begreppet modig journalist!

Efter att Ekot berättat om att nära vänner till kungen kontaktat grovt kriminella för att köpa en dementi och få det bildmaterial källan uppgett sig ha, var det ett stort medieuppåd på presskonferensen om boken ”Den Svenske gudfadern” i dag. För första gången uttalade sig också bokens huvudperson, den som gangsterledare utpekade Milan Sevo, om händelserna…

…Uppgifterna om att vänner som står kung Carl Gustav nära kontaktat grovt kriminella för att tysta en uppgiftslämnare berättade Ekot om i torsdags och kommer från författaren Nuri Kinos bok ”Den svenske gudfadern” som handlar om Milan Sevos liv. Många frågor på presskonferensen handlade om de påstådda bilder som de nära vännerna till kungen ville köpa. Bokens författare Nuri Kino berättade att han hade sett bilder, men valt att inte ta med dem i boken, eftersom han inte kunde garantera dess äkthet…

Nuri Kino har även engagerat sig i frågor om barnporr och pedofila nätverk. Han fick guldspaden efter att ha infiltrerat och skrivit om ett svenskt pedofilt nätverk som våldtog flyktingbarn. Barn har försvunnit och försvinner fortfarande när de kommer till Sverige.  Länk till Nuri Kinos artikelsamling om de pedofila nätverken 2002.  (Det var illa redan då, idag 9 år senare är det ännu värre men få gräver lika djupt som Nuri Kino gjorde. Då) Ur artikelsamlingen:

Fotnot: För att få ett grepp om omfattningen och för att samtidigt kartlägga hur pedofiler gör för att träffa sexslavar och hallickar, lyssnade Aftonbladets reporter Nuri Kino på samtal på en chattlinje. Sedan utgav han sig för att vara 39-årigeTomas som hjälper svenska män att träffa invandrarbarn [...]

Under två månader kartlade Aftonbladet flera olika pedofiler - på nätet och via olika chattlinjer. Redan efter första timmen kom vi i kontakt med flera män som var villiga att köpa barn. – De här barnen har det redan svårt, så egentligen gör jag dem inte illa - tvärtom, jag ger dem ju en slant, säger en av de män vi pratar med. Under knappt fyra timmars telefonsamtal på en ”heta linje” pratade vi med 39 pedofiler. Det här är män som alla vill träffa invandrarbarn, i vissa fall oavsett kön. Det här är svenska män i åldrarna 26 till 63 år, från hela landet, som känner andra
svenska män som också ”gärna” vill träffa invandrarbarn för sex.

Vi är ett tjugotal svenska herrar, med samma intressen, som träffas på söndagar och jag kan mycket väl tänka mig att de flesta vill nyttja era tjänster, säger en man till mig när jag erbjuder honom sex med barn i 10-årsåldern [...]

”Björn” påstår att orsakerna till att pedofiler under många år riktat sin uppmärksamhet mot barn med utländskt ursprung är många. – Det är känt bland pedofiler att dessa barn håller tyst. Deras föräldrar pratar inte med dem om sex- och samlevnad och därför förstår inte barnen att det är övergrepp. Många gånger behöver man inte ens betala dem, det räcker med att vara
snäll.

Nuri Kino har även träffat och intervjuat kvinnan som i media kallas ”Södertäljeflickan”.  Hon som var offer i ett pedofilt nätverk och våldtogs av fler män än sin pappa. Pappan dömdes först till tio års fängelse som sedan sänktes till fem år.

Det  propagandaspridare försöker göra gällande är att pappan var oskyldig och att allt var påhitt men det finns inget som talar för att så är fallet. Propagandaspridarna försöker även implementera en myt om att det är den fosterhemsmamma som senare tog hand om Södertäljeflickan som inplanterat hela historien i henne. Ja man anklagar henne för något så absurt som hjärntvätt. En retorik som förövrigt börjar bli förlegad eftersom anklagelserna saknar substans och innehåll. Bara tröttsamt och genomskinligt inte ens värt att bemöta.

Södertäljeflickan är förövrigt långt ifrån det enda barn som ingått eller ingår i ett svenskt pedofilt nätverk. Vissa nätverk har sadistiska inslag och kallas ibland rituella sexnätverk. Jan Guillo har varit en av pedofilförsvararna och anklagat Södertäljeflickan för att ljuga och vara psykiskt sjuk. Hon tog illa vid sig och skrev ett öppet brev till Jan Guillo som publicerades i DN den 16 september 2002. Detta finns inte kvar på nätet, men hon vidhåller det hon sagt och blivit utsatt för.

Föresten, är det inte dags att ta bort skygglapparna och börja betrakta pedofilförsvararna med öppna ögon? Ständigt samma individer som sprider lögner, förtalar barnsexbrottsoffer och försvarar dömda pedofiler. Varför? När inte ens 7% av de anmälda barnvåldtäktsmännen blir dömda…5 Responses to “Nuri Kino en hjälte redan 2002 då han infiltrerade pedofila nätverk”

 1. Du är en klippa som skriver om detta. Man måste våga prata om sånt här, det är då man kan få fast dessa personer. Skrämmande är att många av dom är vanliga män som har familj och barn. Vi ser dom ute på stan, dom måste ha något fel på psyket. Vi måste forsätta kämpa för dessa barn som blir utsatta. Jag tror inte att Södertäljeflickan, skulle ljuga om det hon har råkat ut för. Det är sånt man skäms över, alltså hittar man då inte på något sådant.

  • Tack svensson. Det här ska bekämpas genom spridning av kunskap och information. Men om vårt rättssystem fortsätter agera som syltryggar kommer vi förmodligen se alltfler som tar lagen i egna händer. Detta är något vi påpekat flera gånger eftersom det vore ett skräckscenario. Det är myndigheter och politikers sak att se till att vi har ett fungerande rättssamhälle där man skyddar barn. Om de sviker det uppdraget och människor blir ännu mer missnöjda har vi snart medborgargarden som jagar den här typen av förövare. Är det ett sånt samhälle våra makthavare strävar efter? Om inte? Varför denna flathet och inkompetens?
   mvh
   Suspicio

 2. Det som Nuri Kino skrev om och som södertäljefallet handlade om är barnsexhandel, både inhemsk och internationell.
  Det förekommer där övergrepp som är så grova att barn avlider av dem.
  I boken Rosario är död av Majgull Axelsson beskrivs en del av detta, även hur handeln med barn till Sverige går till, i fiktiv form men med ett faktaunderlag.
  I Tyskland avslöjades nyligen en svensk som var inblandad i detta, handel med barn från tredje världen. Ni tog upp det också.
  Så det förekommer alltså, då som nu, i en fruktansvärd cynisk parallellvärld.
  Jag tror det är viktigt att fokusera på just det, barnsexhandeln (svensk och utländsk), och inte på de spekatulära delarna som, tyvärr, medias agerande ledde till. Det förde bort fokus från det viktiga.

  • Tack för din kommentar Shedlight. Vi har följt det under flera år och häpnar varenda gång polisen lägger ner en utredning där barn berättar liknanden saker. Dvs att de har blivit utsatta för våldtäkter av flera män, tvngats bevittna andra barn bli våldtagna. Fler barn i nutid berättar om hur dom förts till olika adresser där de varit tvungna att..ja…du förstår. Barnen kan peka ut dessa adresser och namnge personer (förmodligen fejkade namn eller smeknamn). Vad gör polisen? Inte ett endaste skit. De utreder i bästa fall den primära förövaren och i 93% av fallen frias en sådan. Sedan ska barnet fortsätta umgås med pedofilen och hans vänner vid deras sammankomster. Tack för det rättsystemet!!

   Vi har har exempel på flera fall där barn berättat om flera förövare. I några fall kan de inte ange exakt var våldtäkterna har skett, i andra fall kan de vara mer specifika. Vi vet att barn blir utsatta för våldtäkter av primärförövaren och flera av deras närmsta släktingar. I något fall var farfar, farmor och farbröder med vid övergreppen. Men ooohnej sånt händer inte i Sverige och därför har dessa personer ännu inte blivt hörda trots att de första berättelserna från barnet kom redan för flera år sedan. Man lyckades inte döma den primära förövaren så idag är han en av alla ”felaktigt” utpekade stackare som kämpar om att få träffa sina offer. Hoppas vid gud att det aldrig kommer ske med tanke på vilka vidriga våldtäkter han utsatte sin ena dotter för. De finns detaljerat beskrivna under den terapi hon varit tvungen att gå för att orka leva med det hon gått igenom. Jorå, så den flickans helvete tycks aldrig ta ett slut. NU kämpar hennes mamma med att hon ska slippa pedofilpappan.

   Vi har nu ganska många exmpel på hur svenskt rättsväsende lägger ner sexbrott mot barn när det visar sig att förövarna är fler än en? Varför? Är det så svårt att fatta att även vi här i Sverige har pedofilringar som våldtar barn? Och ibland på de mest bestialiska vis. Ser man inte på statistiken att Sverige torde vara det idag pedofiltätaste landet i världen. Varför fortsätter man blunda för de här allvarliga brotten?

   Var finns journalisterna som vill gräva i slaskarna på alla fall där där man lagt ner för att brott inte kunnat styrkas när det egentliga skälet varit att polisen lagt ner utredningarna för att de antingen inte vill eller orkar utreda vidare. Kvar står barn som tvingas fortsätta leva med det här.

   Var tar alla barn som försvinner i Sverige vägen. Jag känner till fyra barn som är helt borta. Ingen bryr för det är ju bara flyktingbarn från 6 år och uppåt. Hur många fler finns det? Nuri kino spaltade upp ett tjugo kanske trettiotal barn från början av 2000 talet. Var är dom barnen? Vem söker efter dom? Nuri fick ju själv beställningar av ”herrar” som ville ha flyktingbarn eftersom de är så medgörliga och för att de sällan berättar något.

   Om det finns någon hugad spekulant som vill skriva om det här så upplåter vi gärna bloggen åt det. Det kan vara ett inlägg fyllt av fakta men även om frågor och funderingar. Specifika frågeställningar riktade till makthavarna är aldrig fel och detta ställer vi oss bakom. Vi ni bara skriva av er frustration så är det också helt okej. Ni får skriva vad ni vill så länge det är ur ett barnperspektiv.

   Om ni skriver i era inlägg. Var inte blyga utan skriv en kommentar och länka till era inlägg så lyfter vi fram dem.

   Allt som rör det här ämnet måste upp till ytan. Vi kan inte fortsätta vara en förövarnation längre. Vi skäms. Då menar jag på riktigt skäms över hur man hanterar alla brottsutsatta barn som äntligen vågat berätta. Vi skäms över hur vuxna propgandaspridare smutskastar dessa barn och vi skäms över att bo ett i så kallat demokratiskt land där ingen politiker -jo föresten SD – verkar ta problemet på allvar.

   Det är nog nu. Och propgandisterna ska synas i sömmarna en gång för alla. Det är på gång. Ska bli intressant att se vad resultatet blir. En smärre chock kanske.
   mvh
   Suspicio

 3. 5 Hans Ekbrand

  Södertäljeflickans brilljanta svar i DN 16/9 2002 på Jan Guillous angrepp mot henne finns att läsa på Erik Rodenborgs hemsida: här.Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 50 andra följare

%d bloggers like this: